Maksuton Hyvinvoiva yrittäjä -verkkovalmennus

Verkkovalmennuksestamme saat toimivia työkaluja, vinkkejä ja ideoita oman hyvinvointisi kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja edistämiseen.

Valmennus tarjoaa paljon paitsi tietoa hyvinvoinnista ja terveydestä myös motivaatiota, inspiraatiota ja jaksamista omaan työhön sekä yrityksen menestyksen tueksi.

Hyvinvoiva yrittäjä -verkkovalmennus on suunniteltu niin, että voit käydä sisältöjä läpi omaan tahtiin, itseäsi kiinnostavassa järjestyksessä ja juuri silloin kun omaan aikatauluusi parhaiten sopii.

Valmennus sisältää kuusi osiota, joissa on lyhyitä asiantuntijoiden videoita, podcasteja ja käytännönläheisiä harjoituksia.

Yhden osion läpikäyntiin on hyvä varata aikaa noin 1,5–3 tuntia. Verkkovalmennuksessa pääset syventymään seuraaviin yrittäjälle tärkeisiin teemoihin:

  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi, omat arvot ja tavoitteet
  • Ajanhallinta ja ajankäytön suunnittelu
  • Liikunta ja ravinto
  • Palautuminen, stressinhallinta ja uni
  • Mielen hyvinvointi
  • Oman hyvinvointisuunnitelman rakentaminen

Tämä kokonaisvaltaisesti yrittäjän hyvinvointiin pureutuva täysin maksuton verkkovalmennus on tarkoitettu kaikille yrittäjille, eikä ennakko-osaamista ja valmistautumista vaadita.

Osallistuakseen ei myöskään tarvitse olla Yrittäjä-järjestön jäsen.

Tee siis hyvinvointiasi edistävä päätös nyt ja liity mukaan verkkovalmennukseen!

Rekisteröidy Hyvinvoiva yrittäjä – verkkovalmennukseen

Rekisteröitymällä kurssille hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn Suomen Yrittäjien tietosuojaselosteen mukaisesti. Keski-Suomen Yrittäjät saavat olla minuun yhteydessä jäsenyyden merkeissä.